GÅRSLEV KIRKE - ET ÅBENT FÆLLESSKAB FOR ALLE

budbringerens fodtrin

15

nov

Koncert i kirken
onsdag den med Ulla Vejby og Jesper Braae 

15. november 19.30 - pris 75 kr incl. kaffe


Budbringerens Fodtrin er et anderledes koncertprojekt, hvor klassiske salmer fortolkes af en skuespiller og en singer/songwriter. Det er bud på hvordan man blander skuespil og musik og derved åbner de smukke gamle salme tekster på en ny og vedkommende måde.

I hver salme er der et “jeg”, som har noget på hjerte og har noget, som hun vil tale med Gud om. Vi møder fx med en ung pige til høstgilde, hvor hun venter på sin hjertens kær. Vi møder en kvinde som har fået en besked om at hun har terminal kræft. Vi møder en kvinde som er vred på gud over at verden er så uretfærdig og at der sker så mange meningsløse ting.

På den måde bliver salmerne til relaterbare små historier, hvor musikken er enkel og tilgengængelig, men smuk og fuld af eftertanke.

Der er ikke nogen scenografi, men musikken og små sceniske greb sætter scenen for hvert nummer.

Koncerten handler om tro og tvivl, håb og håbløshed og frem for alt om menneskelighed. Hvad stiller mennesker op, når livet rammer og slår os ud? Kan vi stadig bruge de gamle salmer?


Ulla Vejby er skuespiller og kendt for sin rolle som stuepigen Edith i tv-serien Badehotellet og diverse andre tv-serier (Sygeplejeskolen, Tinka og kongespillet m.m.), film og teater. Hun har gennem mange år gået hånd i hånd med jazzen og har sunget i flere musicals og teater koncerter. I foråret 2022 havde hun en af hovedrollerne i musicalen “Oh Happy Day” på Folketeatret.

Jesper Braae Madsen er en guitarist og sanger, som særligt har udforsket singer/songwriter traditionen og tilføjer projektet en lyd af amerikansk folk/country samt nordisk indie musik. Med hans soloprojekt Echo Me, har han udgivet 3 fuldlængde albums og spillet flere hundrede koncerter i USA og store dele af Europa.

Jesper har studeret på MGK i Kolding samt musikkonservatoriet i Odense.

Gårslev kirke

15. november kl. 19.30